X
+
+
+
+
+
+
+
+
+


Toimitusehdot

Voimassa 01.01.2018 alkaen

Verkkokauppa

JARVENKYLA OY (Y-tunnus 2259189-2) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen (myös Ahvenanmaalle). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaan halutessa sähköpostilla. Tilausvahvistuksen voi myös itse tulostaa, kun tilaus on tehty. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksuvaihtoehdot: Erilaiset maksuvaihtoehdot löydät klikkaamalla itsesi kassalle. Erikseen sovituilla laskutusasiakkailla lasku lähetetään tavaran toimituksen jälkeen. Kaikki tilatut tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes ne on maksettu kokonaan lähetyskuluineen.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet tilausvahvistuksessa.Toimitamme tilaukset sopivinta toimitustapaa käyttäen joko Matkahuollon pakettipalveluiden kautta tai DB Schenkerin rahtikuljetuksena. Asiakas voi esittää toivomansa toimitustavan tilausta tehtäessä.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-15 vrk.  Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme asiakkaalle sähköpostilla tai puhelimitse.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Kuluttajana  sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutuksesta tulee sopia myyjän kanssa erikseen joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tuote tulee palauttaa sovitulla tavalla 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä myyjän kanssa. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin/matkahuollon/kiitolinjan kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:
Jarvenkyla Oy
Timperintie 5
21570 Sauvo

Palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Palautusoikeus ei koske nopeasti pilaantuvia tai vanhentuvia tuotteita.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset sekä muita mahdollisesti syntyneitä kuluja.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut rahdin aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahdin toimittajaan.


Tutustu taimien toimitus- ja takuuehtoihin täällä