X
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+


//OHJE// Maksu- ja laskutusehdot

Jarvenkyla Oy maksu- ja laskutusehdot

Kauppatavara on Jarvenkyla Oy:n omaisuutta, kunnes kauppasumma on maksettu kokonaisuudessaan. Maksuehto on 14 päivää siitä, kun lasku on päivätty. Lasku lähetetään asiakkaalle, kun tavara on lähetetty asiakkaalle. Lasku on maksettava – myös rahoituksessa sovittuun – eräpäivään mennessä tai se siirretään perintätoimistolle perittäväksi. Maksun viivästyessä ostaja on velvollinen maksamaan viivästyskorkoa sekä korvaamaan perintäkulut.

Myyjä voi vaatia ennakkomaksua, mikäli ostajan kanssa on näin sovittu tai jälleenmyyjällä on muu perusteltu syy vaatia suoritusta ennen tavaran toimittamista. Laskutusasiakkaalla on oltava voimassa oleva Y-tunnus. Jarvenkyla Oy:llä on oikeus tarkistaa laskutusasiakkaan luottokelpoisuus ennen tavaran lähettämistä.

 

Taimien maksuehdot

Yli 1000€ (alv 0%) arvoisista taimitilauksista perimme tilauksen yhteydessä 30 % ennakkomaksun taimien hinnasta. Tilaus on voimassa vasta, kun ennakkomaksu on maksettu. Ennakkomaksua ei palauteta asiakkaalle.

 

Maksuaika

Voit tarvittaessa hakea maksuaikaa laskullesi. Maksuajan pidennys on mahdollista aina 90 vrk:een asti. Vuotuinen korko maksuajan pidennykselle on 15 % ja limiittiluoton avausmaksu 45 €+alv. Asiakkaan maksukyky varmistetaan aina Coface -luottovakuutusyhtiön kautta. Huomioithan, että luottolimiittiä ei voida myöntää, jos laskuja on maksamatta tai perinnässä.

·        esim. Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5000 euron luotolle on 15 %. Avausmaksu 45 € + alv. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 90 päivän maksuajalla 5182,88 €+ avausmaksu 45 € (alv 0 %).

Lasku on maksettava rahoituksessa sovittuun eräpäivään mennessä tai se siirretään perintätoimistolle perittäväksi.