Harsot ja verkot


Harsot suojaavat kasvustoa hallalta, raekuuroilta ja linnuilta. Aikaistaa ja lisää satoa. Lämpötila pysyy tasaisena ja kosteus harson alla luo kasveille kasvihuonemaiset olosuhteet. Koneelliseen levitykseen saatavana leveydet 1,6 - 6,5m. Rullapituudet 100 - 1000m. 

Harsot 17 g/m² ja  19 g/m² on tarkoitettu keväällä levitettäväksi, tarkoituksena kasvun aikaistaminen, siis "varhaisviljelyyn". Optimaalinen valon läpäisy ja hengittävyys.

Harso 23 g/m² on kehitetty kasvien talvisuojaukseen. UV-suojauksen tasoa nostettu. Voidaan käyttää mansikalla myös varhaistamiseen ja hallan torjuntaan.

Glaeser harsot

Talvisuojausverkko 50g/m²

Talvisuojausverkko pitää veden kerrostettuna harson pinnalla kasvien sijaan. Se suojaa eläimiä, lintuja ja isoja hyönteisiä vastaan. Pitää myös lämpöä, joka lisää kasvien ympäristön lämpötilaa. Vähentää kondensaatiota ja vähentää siten sienitautien kehitystä edistäviä olosuhteita. On valmistettu läpikuultavasta polyeteeniverkosta. Ei tuulen aiheuttamia hankausvaurioita. Materiaali ei heikkene kosketuksessa maahan. Erityinen kudos mahdollistaa valon läpäisyn, joka taas ei heikennä kasvien optimaalista fotosynteesiä. Kankaan vahvuus mahdollistaa sen käytön tuulisilla alueilla ilman repeämisvaaraa. Vähentää rankkasateiden aiheuttamia vaurioita. On vahva ja pitkäkestoinen valinta, kierrätettävissä, kuten muut muovimateriaalit. Kestää peurojen kulkemisen päällä ja traktorilla vedon, se ei repeä, vaikka eläimet kävelevät verkon yli. Silmäkoko 4,9x1,5x5,1mm.

Lintuverkot

Harsotarvikkeet

Taimisuojaverkot

Mansikan tuentaverkko

Tuulensuojaverkko

Harsokokoja tilauksesta

Yleisimmät grammavahvuudet 17g/m2, 19g/m2, 23g/m2 ja 30g/m2. 

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)