X
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+


Mikä on Jarvenkyla OY?

Jarvenkyla OY

Jarvenkyla Oy on perustettu 1984 vastaamaan marjanviljelyn uudenlaisiin tarpeisiin. Viljelyn siirtyminen avomaalta tunneleihin ja kasvihuoneisiin sekä sen myötä syntynyt tarve uusien tarvikkeiden ja viljelyn teknisten tuotteiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä on ollut yrityksen lähtökohtana.

Jarvenkyla Oy:n asema on vakiintunut maahantuojana ja tuotevalikoima monipuolistunut palvelemaan viljelijöitä laajemminkin.  Nykyään tarjolla on niin ammatti- kuin harrasteviljelijöille tarvikkeita kaikkiin viljelyn vaiheisiin aina istutuksista viljelysten kasvukauteen ja sadonkorjuuseen.  Tuotevalikoimiin kuuluu vahvasti kastelutarvikkeita, siemeniä, marjakasvien taimia, pakkaus- ja katemateriaaleja sekä erikoistarvikkeita, kuten siirrettäviä vessoja ja suihkuja sekä koneita viljelyyn. Maahantuomme tarvittaessa esim. määrämittaisia tuotteita valmiin tuotekategoriamme ulkopuolelta ja etsimme uutuuksia viljelijöiden tarpeisiin. Suunnittelemme myös kastelujärjestelmiä pitkän käytännön viljelyn antamalla kokemuksella.

Jarvenkyla Oy:llä on vuosikymmenten käytännön viljelykokemus. Puutarhakaupan ohella omana yrityksenään toimii maatila, joka antaa mahdollisuuden kokeilla käytännössä ja kehittää uusia viljelyratkaisuja. Koetoimintaa harjoitetaan tilalla jatkuvasti. Koemme suureksi eduksemme maatilan tarjoaman asiantuntemuksen ja käyttökokemukset kotimaisessa viljelyssä. Pyrimme jatkuvasti edistämään osaamistamme ja kouluttamaan henkilökuntaamme viljelijöiden eduksi. 

Suurin osa asiakkaistamme ovat pienehköjä viljelijöitä mutta mukaan mahtuu myös viljelypinta-aloiltaan suurempiakin alan ammattilaisia. Myymälämme Timperintiellä Sauvossa palvelee myös kuluttajia. Jarvenkyla Oy:n tavoitteena on olla Suomen paras ja palvelevin puutarhakauppa, josta viljelijän on helppo hankkia kaikki ammatinharjoittamiseen tarvittavat välineet!

Tämän päivän trendi on ostaa verkosta ja meidän alallamme taidamme olla myös siinä uranuurtajia. Koska asiakkaamme ovat joka puolella Suomea, monilla ei ole mahdollisuutta tulla käymään. Silloin verkkokaupan kautta ostaminen on helppoa. Voit tutustua valikoimaan kaikessa rauhassa kotona, suunnitella ja tilata. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme pääset tutustumaan näillä uudistuneilla Jarvenkyla -verkkokaupassa,


Taimet, siemenet, kasvualustat P. 050 571 7333, hanne.lehtonen@jarvenkyla.fi

Muovit, verkot, ruukut, pakkaaminen P. 050 501 1944, jonne.stenlund@jarvenkyla.fi

Lannoitteet, käsityökalut, mittarit P. 050 502 0070, reetta.rouhiainen@jarvenkyla.fi

Kastelutekniikka ja koneet P.  0500 279 830, jari.suominen@jarvenkyla.fi

Mehiläistarvikkeet P. 050 502 0070, reetta.rouhiainen@jarvenkyla.fi

Otsonivesi ja kasvutunnelit P. 0500 279 830, jari.suominen@jarvenkyla.fi