Letkut ja letkunkiristimet


Flat-letkuja käytetään kaikissa kastelujärjestelmissä runko- ja jakolinjoissa maanpinnalla. Paineluokka PN määrittelee putkien maksimikäyttöpaineen baareina. Flat-letkut on valmistettu pehmeästä PVC-materiaalista polyesterikuodoksella vahvistettuina. Paineluokasta PN6-luokasta alkaen letkuissa on toinen kumiseosteinen PVC-sisäkerros.

Flat-letkujen etuja on niiden helppo levitettävyys ja talteen kerääminen ja se että tyhjänä niiden yli voidaan ajaa traktorilla esim. ruiskutettaessa.     Tihkuletkujen päätyrungoissa käytetään MONO ja AGRO -letkuja. Tihkuletkut liitetään ns. paloletkuliittimin.                                                               

Flat-letkut soveltuvat hyvin myös hallasadetus ja päältäkastelujärjestelmien runko ja jakolinjoihin, joista sadetinlähdöt saadaan helposti paloletkulähtöliittimillä.

MONO ja AGRO -letkujen liittämiseen käytetään ARAG-nokkavipuliittimiä ja muita muovisia letkuliittimiä. Kaikille Flat letkuille soveltuvia ovat LayFit ja metalliset Bauer -liittimet.

Uudet BULFLAT -korkeapaineletkut sopivat hyvin kastelujärjestelmien pidempiin siirtolinjoihin.  BULFLAT 216N -letku soveltuu myös esimerkiksi vesitykkien syöttöletkuksi ja on laadultaan myös teollisuus ja kaivos kohteisiin soveltuvaa. Bulflat 204N soveltuu hyvin esimerkiksi tihkulinjojen syöttöletkuksi, jossa ei tarvita suuria paineita.

  

Letkunkiristimet

Sinkittyjä letkunkiristimiä käytetään kaikissa letkujen liitoksissa letkukaraliittimiin. Vahvat 2-pulttiset kiristimemme sopivat hyvin myös sinkittyjen kasteluliittimien (Bauer ym.) liittämisessä korkeapaineletkuihin ja PE-putkiin.

Letkunkiristimet kahdella pultilla

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)